شرکت های اصلی فروش لسیتین سویا E322 وارداتی + فیلم نقش لسیتین در شکلات

همانطور که گفته شد یکی از منابع اصلی لسیتین که اسم یونانی این ماده نیز از روی آن ساخته شده است، زرده تخم مرغ است. بسیاری از متخصصان آلرژی حتی به بیماران حساس به سویا توصیه نمی كنند كه از لسیتین سویا هنگامی كه به عنوان یك ماده افزودنی در محصولات غذایی موجود است، خودداری كنند. همچنین از آنجا که در سیستم عصبی عملکرد مثبتی دارد، در دوران حاملگی و بارداری نیز مصرف آن توصیه می شود. منابع اصلی تغذیه ای لسیتین در طبیعت کدامند؟ لسیتین از منابع گیاهی و جانوری مختلفی استخراج میشود. در این مطلب از سایت جسارت با عوارض و خواص لسیتین چیست همراه منابع غذایی لسیتین بیشتر آشنا شوید . دانستن خواص لسیتین و اینكه چقدر این ماده طبیعی برای بدن مفید است شما را در استفاده از این مكمل دارویی غذایی راهنمایی می كند.لسیتین در واقع چربی های غیر اشباع (بدون كلسترول) است. فسفولیپیدهای موجود در دانه های پنبه شبیه به سویا هستند؛ به جز محتوای کم اسید لینولنیک و محتوای زیاد اسیدهای چرب اشباع شده. دانستن خواص لسیتین و اینکه چقدر این ماده طبیعی برای بدن مفید است شما را در استفاده از این مکمل دارویی غذایی راهنمایی می کند.لسیتین در واقع چربی های غیر اشباع (بدون کلسترول) است. ᠎This content has ​be en ​do ne with GSA Material Generator  DE​MO !


خرید لسیتین مایع لسیتین دارای خواص نگهدارنده است و به ماندگاری بهتر محصولات غذایی کمک میکند. این محصول هم از دانه های سویا گرفته شده و نگهدارنده درجه یکی به حساب می آید. امروزه با توجه به صنعتی شدن جوامع و مشغله روزمره افراد تولید نان به سمت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک شدن میرود .در فرایند اماده سازی خمیر و تولید نان های مختلف از افزودنی های طبیعی و مصنوعی مختلفی استفاده میشود .در تولید نان از امولسیفایر ها به دلیل خواص زیادی مانند کنترل کننده حباب های گاز،بهبود دهنده و نگهدارنده ،بهبود مقاومت خمیر،و افزایش نرمی و لطافت نان استفاده میشود. از خواص مهم این ماده مغذی می توان پیشگیری برای از دست دادن حافظه را نام برد. در واقع این خواص بی نظیر لسیتین منجر به استفاده از آن در صنایع مختلف تولید مواد غذایی شده است. با اضافه کردن به مواد غذایی مانند بستنی ، شکلات، مارگارین یا سالاد سس گوجه فرنگی بدن می تواند لسیتین بوجود آورد . این ترکیب به عنوان ماده ضد پراکندگی و همچنین یک امولسیفایر هنگام استفاده در سرخ کردن مارگارین محسوب میشود. ᠎Th is c​on tent w᠎as gen᠎er ated by GSA Con tent Ge ne᠎rato​r  DEMO!


لسیتین مایع که از مصارف اصلی در تولید بسیاری از محصولات مانند شکلات در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد اکثرا به عنوان مایع مورد استفاده قرار می گیرد. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد . در این بیماری فرد دچار بی حسی، مور مور شدن دوبینی،تاری دید،اختلالات تعادلی ،ناهماهنگی حرکات ،لرزش،تلو تلو خوردن ،کوری موقت، حرکات سریع و غیر عادی چشم، اختلالات ادرار و مدفوع،اختلالات جنسی، حساسیت نسبت به گرما ،خستگی و گرفتگی عضلات ،عدم استقرار احساسی،ضعف حافظه ،سرگیجه و ضعف و احساس خارش می شود. در اختلال کیسه صفرا کمبود لسیتین و کولین نقش مهمی دارد .علائم اختلال کیسه صفرا درد در ناحیه بالا و راست شکم،تهوع و استفراغ ،درد پس از غذا ،عدم تحمل غذاهای چرب ،بی اشتهایی، تلخ شدن دهان ،لاغری و عرق زیاد است.در درمان افزایش کلسترول لسیتین بسیار حیاتی عمل می کند.در ضمن مانع از رسوب کلسترول شده (که عامل اصلی تشکیل سنگ در کیسه صفرا است) و در نتیجه تشکیل سنگ را به تاخیر می اندازد.لسیتین ،تریگلیسرید ، کلسترول و” ال دی ال ” را در خون پایین می آورد و بر عکس مقدار”اچ دی ال” را که چربی مفید است بالا می برد. و احتمال گرفتگی عروق را به حداقل می رساند.علائم سنگ کیسه صفرا زردی پوست و چشم ،تهوع، درد ناحیه راست شکم ،تب، نفخ، یبوست، بی اشتهایی ، ترش کردن، بی حالی، سردرد و شروع درد پس از خوردن غذاهای چرب و سرخ کرده می باشد.


در سنین بالا، افزایش سن، انسان را به سمت کاهش حافظه پیش می برد، ولی باید توجه داشت که اگر در دوران جوانی ذخیره کافی از لسیتین برای خود فراهم کرده باشیم، بسیار کمتر ازدیگران دچار معضل کاهش حافظه خواهیم شد. در کاهش میزان لسیتین خون این عوارض به چشم می خورد: ریسک سرطان کبد ،تجمع چربی ها در کبد چرب ، صدمه به کلیه ها ، اختلالات متابلیسم کارنی تین( کارنی تین کوانزیم منتقل کننده چربی ها از سلول های چربی به داخل میتوکندری ها یا کوره های سلولی و عامل سوختن چربی هاست ) ، اختلال و نقصان در رشد ،افزایش فشار خون شریانی ، ناباروری ، اختلال حافظه، افسردگی، اضطراب ، کاهش ساخته شدن گلبول های قرمز. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید، اسیدهای چرب استئاریك، پالمتیك و اولئیك است. به عبارتی این ماده در پودرهای فوری برای اصلاح هیدراتاسیون و انحلال سریع تر مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب لسیتین با فسفولیید در صنعت به عنوان روغن های گداخته شده مورد کاربرد و مصرف قرار می گیرد. لسیتین فسفو لیپیدی است كه در بدن تمام موجودات زنده قرار دارد و از تركیبات مهم سازنده غشاء سلول است. در زیر کاربرد های مختلفی از لسیتین در انواع بیماری ها توضیح داده می شود: -در کاهش وزن و افزایش سوخت و ساز چربی در سلول های بدن نقش به سزایی دارد.معمولا بعد از یک ماه از شروع مصرف با دوز روزی دو عدد وزن آهسته شروع به کم شدن می کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *